<p>This was an architecture and interior design project where the client wanted us to design a new headquarters for Circle K in Bali.  The requirement to transform a traditional Balinese building into a modern, functional office required an architectural approach. The traditional elements such as the stone Gapura and ornaments were removed to expose the original structure. This was then replaced with a minimalist stone façade.  The interior design unified the office function through a welcoming lobby design based on tubular-style furniture and, by opening up the building, improved traffic flows.</p>
X
Circle K

This was an architecture and interior design project where the client wanted us to design a new headquarters for Circle K in Bali.  The requirement to transform a traditional Balinese building into a modern, functional office required an architectural approach. The traditional elements such as the stone Gapura and ornaments were removed to expose the original structure. This was then replaced with a minimalist stone façade.  The interior design unified the office function through a welcoming lobby design based on tubular-style furniture and, by opening up the building, improved traffic flows.