<p>Frisian Flag’s new head office was another joint commission with Parker van Den Bergh. Central to the design was the large and spacious reception, unified by the ceiling cove light to create a warm, welcoming ambiance.  To one side a ring of windows delivers a wide vista to the gardens outside, a dramatic backdrop of greenery for the guests waiting in reception.  Meeting areas and product displays are cleverly tucked around the back and other sides of the reception. This clears the reception of clutter, emphasising and allowing the wide expanse of natural marble flooring to contrast with the beautiful gardens.</p>
X
Frisian Flag

Frisian Flag’s new head office was another joint commission with Parker van Den Bergh. Central to the design was the large and spacious reception, unified by the ceiling cove light to create a warm, welcoming ambiance.  To one side a ring of windows delivers a wide vista to the gardens outside, a dramatic backdrop of greenery for the guests waiting in reception.  Meeting areas and product displays are cleverly tucked around the back and other sides of the reception. This clears the reception of clutter, emphasising and allowing the wide expanse of natural marble flooring to contrast with the beautiful gardens.