<p>AVIP combined forces with Parker van Den Bergh for a joint commission to create the new Indonesian headquarters for Givaudan, a global flavour & fragrance company. An Australian concept was adopted as the master design - contemporary yet classic - modern lines for the wooden flooring and partitions.  This created a warm ambiance in a comfortable setting that also looked great. With the central reception breaking up the floorplan, a long corridor provided a bridge and thoroughfare between laboratory and departments to facilitate traffic flow.</p>
X
Givaudan

AVIP combined forces with Parker van Den Bergh for a joint commission to create the new Indonesian headquarters for Givaudan, a global flavour & fragrance company. An Australian concept was adopted as the master design - contemporary yet classic - modern lines for the wooden flooring and partitions.  This created a warm ambiance in a comfortable setting that also looked great. With the central reception breaking up the floorplan, a long corridor provided a bridge and thoroughfare between laboratory and departments to facilitate traffic flow.