<p>Nestlé was looking for a cosmetic touch-up to their premises. With minimal intervention and disruption, AVIP was asked to provide design for social spaces throughout the 5 floor atrium as well as reorganize the office layout into a more functional/modern approach to work spaces including the addition of more flex spaces. Taking the ‘nest’ from the logo, a theme of ‘social nest’ developed, using a more organic approach to design with ‘egg-like’ areas, furnishings and design touches.</p>
X
Nestlé

Nestlé was looking for a cosmetic touch-up to their premises. With minimal intervention and disruption, AVIP was asked to provide design for social spaces throughout the 5 floor atrium as well as reorganize the office layout into a more functional/modern approach to work spaces including the addition of more flex spaces. Taking the ‘nest’ from the logo, a theme of ‘social nest’ developed, using a more organic approach to design with ‘egg-like’ areas, furnishings and design touches.