Noble Denton’s new office space came in a rather special shape – a circular layout. Rather than working against it, AVIP chose to exploit its roundness by placing the reception at its heart, with work stations and meeting rooms arranged radially around. As the hub of the office, the reception desk was made of customised white veneer, circumvented by earthy tones and Noble Denton’s corporate colours to unite all the different functions at work in the company. The ceiling above the reception and meeting rooms were stacked as illuminated LED discs. The result was an extraordinary flying saucer, which can be seen glowing from outside the building at night. Staff desking was completely customized, taking an organic form to further emphasize the circular space.

AVIP interior + architecture

+ 62 21 549 2656

info@avip.com

Jalan Panjang No 41
Permata Hijau
Jakarta 11560

Hello there. How may
we help you?

SEND